Båtbiljetter.nu | [email protected]

Direktresor med båt från England till Nederländerna

FrånTillRederiBoka
NewcastleAmsterdamDFDS SeawaysTill bokningssidan
HarwichHoek van HollandStena LineTill bokningssidan
FrånTillRederiBoka

Mer information om hamnarna

Om Newcastle

Newcastle hade tidigare färjelinjer både till Norge och Sverige via DFDS Seaways men denna stora stad i England nås numera bara från bland annat Nederländerna. Staden är idag mest känd för sitt fotbollslag, sin öl och sitt nattliv.

Boka hotell i Newcastle.


Om Amsterdam

Amsterdam är Nederländernas största stad, och Nederländernas officiella huvudstad. Amsterdam har via sitt historiska ursprung varit en viktig knutpunkt för handeln i Europa och hamnen har spelat en stor roll där. Detta visar sig också i fördelningen av utlänningar i staden, nästan varannan invånare är utlänning!

Boka hotell i Amsterdam.


Om Harwich

Harwich är en hamn som ligger vid Essex i sydöstra England, mot Nordsjön till. Den var historiskt den enda säkra ankarpunkten mellan Themsen och Humber vilket gjorde att hamnen haft (och till viss mån har) viss komersiell och militär marin betydelse.

Boka hotell i Harwich.


Om Hoek van Holland

Hoek van Holland (Hook of Holland på engelska) är en hamn i Holland mot Nordsjön. Färjelinjen mot England (Harwich) har trafikerats ända sedan slutet av 1800-talet och hamnen hade även stor betydelse för tyskarna under andra världskriget.

Boka hotell i Hoek van Holland.