Båtbiljetter.nu | [email protected]

Direktresor med båt från Irland till Wales

FrånTillRederiBoka
RosslareFishguardStena LineTill bokningssidan
Dun LaoghaireHolyheadStena LineTill bokningssidan
DublinHolyheadStena LineTill bokningssidan
FrånTillRederiBoka

Mer information om hamnarna

Om Rosslare

Rosslare är en hamn utanför byn Rosslare Harbour i Irland där hamnanläggningen heter Rosslare Europort. Rosslare är en av de hamnorter där bebyggelsen följt hamnen och inte tvärtom. Man byggde hamnen för att en tidigare hamn i områden inte klarade av större skepp. Därefter har bebyggelse och viss näring byggts upp kring hamnen.

Boka hotell i Rosslare.


Om Fishguard

Fishguard är en liten kuststad i sydvästra Wales med några få tusen invånare som mestadels lever av färjetrafiken och fiske.

Boka hotell i Fishguard.


Om Dun Laoghaire

Dun Laoghaire, även kallat Dunleary, är en hamnstad 12 km sydost om Dublin och är i princip en del av Dublin.

Boka hotell i Dun Laoghaire.


Om Holyhead

Holyhead är en liten ort (cirka 10 000 invånare) på Wales nordvästra spets. Den agerar som port mot Irland och trafikerar åtskilliga personer varje år (nära två miljoner) mot hamnarna i Dublin och Dun Laoghaire.

Boka hotell i Holyhead.


Om Dublin

Dublin är faktiskt en gammal vikingabosättning som numera är Irlands huvudstad samt Irlands största stad. Den ligger i mitten på Irlands östra kust och har båttrafik mot bland annat England. Staden är ett populärt turistmål men också mycket populärt att bo i, det är förmodligen anledningar till att staden är en av Europas snabbast växande huvudstäder.

Boka hotell i Dublin.