Rödby -Puttgarden tid

Räkna med att resan tar 1h och 45 minuter. Ibland förekommer det såklart mindre förseningar men färjelinjen är allt som oftast punktlig och följer tidtabellen.

Rödby-Puttgarden tidtabell

Det erbjuds många färjeavgångar varje dag, cirka 50st. Färjorna går utan avbrott hela dygnet så du kan åka på natten också. Det är oftast 45 minuter mellan avgångarna, som går från Rödby kvart över och kvart i varje timma.

Priser Rödby-Puttgarden

Här följer prisexempel för färjeresan.

Enkelresa

1 vuxen, 1 personbil (1-5 personer). Från 435 kr.
Begränsat antal biljetter per avgång med detta pris. Förhandsboka i tid. Biljett endast tillgänglig bokad avgång.
Biljett där ombokning är möjligt: från 875 kr.

Tur och retur

1 vuxen, 1 personbil (1-5 personer). Från 870 kr.
Begränsat antal biljetter per avgång med detta pris. Förhandsboka i tid. Biljett endast tillgänglig bokad avgång.
Biljetter där ombokning är möjlig: från 1750 kr.

Rödby-Puttgarden erbjudande

Scandlines som kör rutten ger medlemmar i deras SMILE-program rabatter och erbjudanden. Det kostar ingenting och när du handlar/bokar resor får du poäng som kan användas till att handla ombord på båten och i Bordershopen.

Om du är medlem i Smile kan du köpa en väldigt förmånligt tur och retur-biljett och shoppa alkohol i Scandlines Bordershop i Norra Tyskland. Läs mer om Smile-medlemsprogrammet och kolla in hur 1-dags-gränshandel fungerar.

Biljett Rödby-Puttgarden

Du bokar din färjebiljett hos Scandlines som kör dessa turer. Fundera på om du vet exakt vilken avgång du vill åka med eller om du behöver boka en flexbiljett som ger dig mer flexibilitet.

Här bokar du biljetter